We Vibe 2 Plus

7.6 Total Score
Voordelig kennismaken

De We Vibe 2 is al even in de omloop, maar zal zeker voor mensen die nieuw zijn met de We Vibe voor menig WOWWWW doen zorgen.

Vibraties
7
Batterijduur
8
Kwaliteit
7
Gebruik samen
8.5
Gebruik alleen
7.5
Add your review

we vibe 2 featuresBestel de We Vibe 2 nu extra voordelig

De We Vibe 2 kwam al een tijdje geleden uit, maar brengt nog steeds veel stellen tot ongekende hoogtepunten. De trillingen zijn er echt niet minder op. En doordat deze stimulator al langer verkrijgbaar is, krijg je op veel plekken hoge korting. Je hebt ‘m al voor € 49,95 in huis.

We Vibe 2 vs. penisring

De We Vibe 2 wordt gedragen tijdens de seks. Voorheen gebruikten stellen die samen wilde genieten van extra stimulatie vaak penisringen. Met de komst van de We Vibe hebben we nu een beter alternatief. Waar een penis ring om de penis zit, wordt de We Vibe 2 bij de vrouw ingebracht. De stimulator is zo gevormd dat deze met ene kant in de vagina zit, tegen of bij de g-spot. De andere kant rust op of nabij de clitoris. Door deze unieke positionering wordt de vrouw op 2 plekken tegelijk optimaal gestimuleerd. Maar daar houdt het nog niet op…

We Vibe 2 als genotsmiddel voor hem

Het mag duidelijk zijn dat de We Vibe 2 een perfecte toevoeging is voor de vrouw. Maar ook de man heeft er veel baat bij. Ten eerste natuurlijk omdat de vrouw meer geniet, wat vaak ook beter is voor de man. Maar daarbij trilt het binnenste tijdens de seks ook tegen de penis van de man.

Spatwaterdichte We Vibe 2

De We Vibe 2 is zo gemaakt dat hij spatwaterdicht is. Het hele speeltje is aan de buitenzijde voorzien van siliconen. Er zit echter 1 kleine opening, waar de oplader ingaat. Dit trekt vanzelf weer dicht als de oplader eruit is. Gevolg is dat er in principe geen spatwater in komt. Het betekent ook dat je de We Vibe 2 beter niet onder de douche kunt gebruiken. Gebruik deze vibrator voor koppels zeker niet in bad; er kan dan water door de opening van de oplader komen, waardoor de elektronica kapot gaat. Wil je een volledig waterdichte variant, die ook in bad gebruikt kan worden? Bestel dan een We Vibe 3 of We Vibe 4. Beiden zijn ook gelijk voorzien van een luxe afstandsbediening voor nog meer plezier.

9 vibratiestanden

De tweede variant heeft 9 vibratiestanden. Van zacht tot hard en van pulserend tot opbouwend. Er is zelfs een cha-cha-stand, die twee 2 sterke trillingen geeft, afgewisseld door 3 lichtere. Ook de wave doet het bij veel vrouwen erg goed.

Tot 2 uur genieten op 1 lading

Dit mooie speeltje is natuurlijk voorzien van een ingebouwde accu. Opladen gaat gewoon via het stopcontact. Na 1 keer opladen kun je tot 2 uur genieten van deze We Vibe 2. Andere belangrijke specificaties:

 • 9 vibratiestanden
 • Spatwaterdicht
 • Fluisterstil
 • Lichaamsvriendelijk
 • Oplaadbaar
 • 2 motoren: 1 bij de g-spot, 1 bij de clitoris

Koop de We Vibe 2 nu extra voordelig bij deze winkels:

Specification

Leverbaar

Primair bedoeld voor

Kenmerken

Kleur

Vergelijk & bestel voor de beste prijs

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Your total score