We Vibe 3

8.4 Total Score
Waterdicht & ergonomisch

Een deel van de vrouwen hebben nog de voorkeur voor de We Vibe 3. De vorm is net even wat anders, zodat deze bij sommigen beter blijft zitten.

Vibraties
8
Batterijduur
7
Kwaliteit
8.5
Gebruik samen
9.5
Gebruik alleen
9
Add your review  |  Read reviews and comments

Vergelijk & bestel voor de beste prijs

Dit is de één-na-nieuwste vibrator uit de We Vibe reeks. Ook deze derde variant stimuleert de g-spot én de clitoris tegelijkertijd. En ook bij deze variant wordt het speeltje gedragen tijdens de seks (alhoewel veel vrouwen de We Vibe 3 ook stiekem alleen gebruiken). Wil je de We Vibe 3 gelijk kopen? Bestel dan bij één van deze online winkels. Uiteraard wordt je bestelling discreet verzonden, zodat niemand ziet wat of waar je hebt besteld.

Grote verbeteringen in de We Vibe 3

Van de 2 naar de 3 zijn grote stappen gezet. Zo is deze editie helemaal waterdicht. Je kunt de We Vibe 3 dus met een gerust hart onder de douche gebruiken. Dit speeltje is zelfs te gebruiken in bad. Doordat de volledig buitenkant is afgesloten door siliconen is deze vibrator volledig waterdicht. Anders dan bij de We Vibe 2, wordt de 2 draadloos opgeladen. Dit werkt net zoals bij veel elektrische tandenborstels en is dus volledig veilig. Om de vibrator op te laden plaats je ‘m in de mooie bewaarbox. Aan de achterzijde plug je het stekkertje van de adapter. Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, wordt de We Vibe 3 opgeladen. De afstandsbediening wordt op dezelfde manier opgeladen.

Luxe bewaardoos

Een groot voordeel is dat je bij deze versie een luxe bewaardoos krijgt. Zoals we omschreven is dit gelijktijdig de oplader. Door het onopvallende uiterlijk met luxe afwerking kun je de box gewoon op je nachtkastje laten staan. Niemand die ziet dat er een vibrator in zit. Of ze moeten de We Vibe 3 kennen 😉 De luxe box is ook erg handig mee te nemen op vakantie. De stevigheid zorgt ervoor dat je We Vibe goed beschermd is tegen beschadigingen en vuil tijdens vervoer. Als je ‘m van tevoren oplaadt, kun je bij aankomst op je vakantiebestemming gelijk genieten.

Specification

Leverbaar

Primair bedoeld voor

Kenmerken

Kleur

Ontvang de beste We Vibe aanbiedingen per mail

Vergelijk & bestel voor de beste prijs

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Your total score