We Vibe 4 Plus

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
wevibe4plus-lifestyle-purple-800-wm
9 Total Score
Allerbeste We Vibe

De We Vibe 4 Plus is alom ontvangen als de beste We Vibe. Verbeteringen: je kunt de 4 Plus via de app bedienen, ook vanaf de andere kant van de wereld.

9.2Editor's score
Vibraties
9.5
Batterijduur
9
Kwaliteit
9.5
Gebruik samen
9.5
Gebruik alleen
8.5
9.8User's score
Vibraties
10
Batterijduur
9.5
Kwaliteit
10
Gebruik samen
10
Gebruik alleen
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments

De We Vibe 4 krijgt concurrentie vanuit onverwachte hoek: vanuit We Vibe zelf. De nieuwste variant, de We Vibe 4 Plus is nét weer een beetje meer up-to-date. Voor de We Vibe 4 Plus is een eigen app ontwikkeld. Natuurlijk kon dit speeltje niet achterblijven op andere luxe elektronische gadgets. De We Vibe 4 Plus is de allernieuwste variant van de immens populaire vibrator voor beide partners.

WeVibe4Plus-logo-800

We Vibe 4 plus – wat is er verbeterd?

Net als zijn voorgangers is de We Vibe 4 plus gemaakt van zachte lichaamsveilige siliconen, dit voelt warmer en zachter dan plastic. Hij is volledig waterdicht, zodat je hem kan gebruiken onder de douche of zelfs in bad. De pasvorm van de We Vibe 4 is enigszins aangepast, het inwendige gedeelte – de G-spot stimulator – volgt nu nog beter de vorm van de vagina. De inwendige trillingen zijn hierdoor beter voelbaar. De verbeterde pasvorm zorgt dat je vibrator op zijn plaats blijft zitten zelfs tijdens je vurigste liefdesspel, zo heb jij je handen vrij voor je partner of voor het bedienen van de afstandsbediening. Je kunt wederom kiezen uit 3 mooie kleuren:

wevibe4plus_colours

We Connect App – de grootste verbetering

De We Vibe 4 plus geeft je de mogelijkheid om naast de standaard afstandsbediening je vibrator te besturen door middel van de We Connect App. In de App store of Google Play is de App gratis te downloaden. Het grote voordeel van de We Connect App is dat je de mogelijkheid hebt om afspeellijsten te maken.

Wat kan de We Vibe 4 Plus app?

Dankzij de app tover je je telefoon om in een afstandsbediening voor jouw favoriete sextoy. Via de app bedien je jouw We Vibe, of die van je vriendin. Het maakt hierbij niet uit of je op een meter, of 10.000 kilometer afstand staat. Zolang je beiden een internetverbinding hebt, bedien je de We Vibe 4 Plus van waar ook ter wereld.

WeVibe4Plus-app-icon-strip-800

Jij hebt de controle

Met de mooie app heb je volledige controle. Voor het eerst in de geschiedenis kun je beide motoren afzonderlijk instellen. Meer trillingen op de G-spot? Zo gepiept. Of wil je juist extra stimulans op de clitoris? Het is allemaal mogelijk vanaf je smartphone, of die van je partner.

Maar dat is niet het enige. Je krijgt 5 bonusmodussen, met wel 1 heel speciale: je eigen hartslag. Hoe meer je opgewonden raakt, hoe intenser de trillingen. Zo kom je tot nog betere hoogtepunten.

we vibe 4 plus standen

iphone-app-control-screen-800Bediening We Vibe 4 plus

De bediening is super simpel gehouden. Met sliders op je touchscreen bedien je de intensiteit. Andere soort trilling? Tik eenvoudig op het plaatje naar keuze.

Eigen We Vibe 4 Plus afspeellijst

Met de We Vibe 4 Plus kun je een eigen afspeellijst maken. Jij kiest hoe je lang de soort trilling wilt laten ‘afspelen’. Klaar? Sla je zelfgemaakte vibratie op en speel ‘m af wanneer je maar wilt. Geef je afspeellijsten een toepasselijke naam – ‘Vroepoppie’, als je wel zin hebt in een heerlijke vrijpartij maar de andere ochtend een belangrijke afspraak hebt. ‘Night of Passion’ voor een heerlijke lange vrijpartij in het weekend als jullie alle tijd hebben voor elkaar en jullie je volledig kunnen overgeven aan erotiek en genot.

We Boek van genot

De We Connect App heeft als extraatje het We Boek van genot. Laat je inspireren door de
ideeën en suggesties en ontdek nieuw genot met je We Vibe. Verken je sensualiteit solo of samen met je partner met de eindeloos veel mogelijkheden van de We Vibe.

Hoe gebruik je de We Vibe 4?

Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis op de g-spot stimulator om het inbrengen te vergemakkelijken. Het inwendige gedeelte voorzichtig inbrengen in je vagina en het externe gedeelte zachtjes laten rusten op je clitoris of in de buurt van je clitoris, net wat jouw voorkeur heeft. Beide uiteindes trillen onafhankelijk van elkaar, waardoor tegelijkertijd je G-spot en je clitoris worden gestimuleerd. Door de speciale vorm is penetratie door de man mogelijk. De trillingen zijn ook voor hem genotverhogend.
Doordat de We Vibe volledig waterdicht is, is hij eenvoudig te reinigen met water en zeep.

Voor wie is de We Vibe bedoeld?

Eigenlijk kunnen we daar kort over zijn, voor iedereen die zijn sensualiteit verder wil verkennen. Voor stellen die nog niet zo lang samen zijn en nog in hun seksuele ontdekkingsfase zitten, is de We Vibe een heerlijke aanvulling op hun onstuimige seksleven. Ben je al langere tijd samen met je partner en heb je het idee dat jullie seksleven aan het indutten is dan is de We Vibe perfect om de erotiek weer wakker te schudden. Ben je single? De We Vibe 4 is niet alleen de perfecte koppelvibrator maar ook een opwindend solo speeltje. Al is er geen man in je leven, aan genot hoeft het jou niet te ontbreken.

Opladen van de We Vibe 4 plus

De We Vibe 4 plus wordt opgeladen door middel van een USB kabel. Binnen 6 uur is hij volledig opgeladen en klaar voor 3 uur plezier. Het meegeleverde opbergdoosje is tevens het laadstation. Het doosje is zeer discreet, niemand heeft in de gaten dat je een vibrator op je nachtkastje hebt staan. En moet je koffer een keer open bij de douane dan sta je niet met het schaamrood op je kaken.

we vibe 4 plus inhoud verpakking

Geen gezoem tijdens een heerlijke vrijpartij

Andere seksspeeltjes kunnen best lawaaiig zijn ,maar de We Vibe 4 plus is juist heel stil. Zo kan jij genieten van het zachte gefluister van je partner. Je hoort toch liever hoe sexy je bent in plaats het gezoem van je vibrator.

Eigen We Vibe 4 Plus afspeellijst

Met de We Vibe 4 Plus kun je een eigen afspeellijst maken. Jij kiest hoe je lang de soort trilling wilt laten ‘afspelen’. Klaar? Sla je zelfgemaakte vibratie op en speel ‘m af wanneer je maar wilt.

De We Vibe 4 Plus app gratis downloaden

android app

Download nu gratis de We Vibe Connect app:

app store google play

Specification

Leverbaar

Primair bedoeld voor

Kenmerken

Kleur

2 Comments
Show all Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Roelof 30/04/2015 at 14:31
  5
  Vibraties
  100
  Batterijduur
  100
  Kwaliteit
  100
  Gebruik samen
  100
  Gebruik alleen
  100

  helemaal geweldig! sinds een week de roze thuis en volledig boven verwachting.

  + PROS: snelle levertijd en de extra kortingscode
  - CONS: niks
 2. Reply
  Petra 14/04/2015 at 16:34
  4.8
  Vibraties
  100
  Batterijduur
  90
  Kwaliteit
  100
  Gebruik samen
  100
  Gebruik alleen
  90

  Super blij dat we de We Vibe hebben gekocht

  + PROS: Echt een top product!
  - CONS: Batterij kan altijd beter;)

  Leave a reply

  Your total score