We Vibe 4

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
WeVibe4-lifestyle-800-wm
8.5 Total Score
Bijna net zo goed

De We Vibe 4 is de voorganger van de 4 Plus. Grote verschillen: je kunt deze We Vibe niet met een app bedienen.

Vibraties
8
Batterijduur
8
Kwaliteit
9
Gebruik samen
9.5
Gebruik alleen
8
Add your review  |  Read reviews and comments

we vibe 4 featuresWe Vibe 4 – best verkochte vibrator wereldwijd

Sinds de introductie in 2008 is de We Vibe, de eerste koppelvibrator een ongekend succes. De nog steeds hoge verkoopcijfers van de We Vibe 2 en We Vibe 3 bevestigen dit succes. Maar er is altijd ruimte voor verbetering en dat is met de We Vibe 4 zeker gelukt. De pasvorm van de We Vibe 4 is aangepast, het inwendige gedeelte – de G-spot stimulator – volgt nu nog beter de vorm van de vagina. Nieuw is ook de mogelijk om met de afstandbediening de intensiteit van een vibratie in te stellen.

we vibe 4 plus inhoud verpakking

Simpel naar nieuwe hoogtepunten
De We Vibe 4 is tegelijkertijd simpel én geavanceerd. Simpel in gebruik, simpel richting een ongekend hoogtepunt. Geavanceerd in de techniek die achter het simpele uiterlijk schuilt. Maar met de techniek hoef jij je niet bezig te houden. Waar het voor jou om draait, is het genot dat de We-Vibe 4 brengt.

Benieuwd wat de We Vibe voor jouw seksleven kan betekenen? Lees dan hier de tips.

Kenmerken We Vibe 4

 • – Geavanceerde draadloze afstandsbediening
  • – Kies programma en intensiteit.
 • – Voorheen was het alleen mogelijk een vibratie te kiezen, nu kan met de afstandbediening ook de intensiteit gekozen worden. Er zijn 10 intensiteitniveaus. Zo wordt het samen toewerken naar een hoogtepunt nog spannender, begin met een lage intensiteit en voer geleidelijk de intensiteit op.
 • – Nieuw Echo vibratie
  • – Switch tussen trillingen bij de clitoris en G-spot
 • – Door het afwisselend stimuleren van de G-spot en de clitoris kan je je orgasme uitstellen en wordt de jullie vrijpartij nog intenser.
 • – Perfecte pasvorm
  • – Zo gevormd dat de We Vibe 4 perfect past
 • – De lichaamsomsluitende vorm en het harde middenstuk zorgen dat hij perfect op zijn plaats blijft zitten zelfs tijdens je wildste vrijpartij. Zo kun je de We Vibe handsfree gebruiken, dat is prettig bij solo gebruik, maar ook heb je je handen vrij als je met je partner vrijt. Wel zo fijn!
 • – Zijdezachte silicone
  • – Zachte silicone van medische kwaliteit, dus 100% veilig. Net als zijn voorgangers is de We Vibe 4 gemaakt van zachte lichaamsveilige siliconen, dit voelt warmer en zachter dan plastic.we vibe 4 plus standen

Genot voor hem & haar

De We-Vibe 4 staat synoniem voor genot, zowel voor haar als voor hem.

we vibe 4 plus usps

De unieke delen

De We-Vibe 4 heeft wederom verbeterd ten opzichte van de We Vibe 3. De vorm is zo gemaakt om perfect aan te sluiten bij het vrouwelijk lichaam.

Clitorus stimulatie

 • Met bolling om precies om haar lichaam te passen.
 • Past perfect tussen de schaamlippen.
 • Door zich subtiel vast te klemmen, wordt er altijd contact gemaakt om zo de diepe trillingen goed door te geven.

Middenstuk

 • Middenstuk is dun gemaakt, zodat dit niet in de weg zit tijdens de seks.
 • Houdt contact om ook hier de diepe trillingen door te geven.

G-spot stimulator

 • Gevormd om goed op de juiste plek te blijven zitten.
 • Rust perfect achter de bekken, tegen de g-spot.
 • De diepe, inwendige trillingen zullen zowel haar als hem tot nieuwe hoogtepunten brengen.

we vibe 4 plus kleuren

6 standen en zelf de intensiteit instellen

De We Vibe 4 heeft 6 vibratiestanden, voor elke stemming de juiste vibe. Rest van de bestaande alinea…..

We Vibe 4 – Hoe te bestureniphone-app-control-screen-800

Net als zijn er voorganger is de We Vibe 4 op verschillende manieren te bedienen. Je kan hem besturen met de knop op de vibrator zelf, met deze knop kan je gemakkelijk de 6 vibraties doorlopen. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je de intensiteit van de vibraties opvoeren.

Kan de We Vibe 4 solo gebruikt worden?

Door zijn ontwerp blijft de We Vibe perfect op zijn plaats zitten, waardoor je hem heel goed solo kunt gebruiken. De afstandsbediening maakt dit solo gebruik nog aangenamer. Heerlijk voor als je single bent of als je in een sexy bui bent maar je partner nachtdienst heeft. Nieuw aan de We-Vibe 4 is dat je zelf de intensiteit van een stand kunt instellen. T/m de 3e variant kon je alleen kiezen uit een aantal programma’s. Omdat elke vrouw weer anders geniet, is gekozen om de nieuwste editie hiermee uit te rusten. Zo kies je makkelijk zelf hoe intens de trillingen zijn.

Wie gebruikt de We Vibe 4?

Steeds meer stellen hebben een We Vibe. De enige reden waarom iemand nog niet zou hebben nagedacht om een We Vibe te kopen, is omdat ze niet van het bestaan afweten. Zodra je erover hebt gehoord van vrienden, een magazine, webshop of bijvoorbeeld hier op de site, is je interesse gewekt. Eenmaal seks gehad met de We Vibe 4 is de kans zeer groot dat je niet meer anders wil.

Geen bedreiging voor de man

Doordat je de stimulator samen gebruikt tijdens de seks, en er samen van geniet, hoef je niet bang te zijn dat de man bedreigd wordt. Integendeel! Elke man kan zijn vrouw plezieren als nooit tevoren. Want laten we nou eerlijk wezen, welke man kan van zichzelf diepe trillende stimulaties geven aan zijn vrouw?

Opladen

Je We Vibe laadt volledig op in 6 uur, waarna hij klaar is voor ruim 3 uur speelplezier. Het compacte, discrete opbergdoosje is tevens het laadstation. Zo neem je hem gemakkelijk mee op vakantie en kun je hem gewoon op je nachtkastje opladen. Niemand weet dat er een vibrator naast je bed staat of in je koffer zit.

We Vibe 4 – Fluisterstil

Wat is er nu heerlijker dan het fluisteren van stoute woordjes tijdens een onstuimige vrijpartij? Jammer als je elkaar dan niet kunt verstaan door het gezoem van je vibrator. Dit probleem heb je absoluut niet met de We Vibe, deze vibrator is fluisterstil. Zo kan jij je partner verrassen met ondeugende woordjes om jullie vrijpartij nog spannender te maken.

Specification

Leverbaar

Primair bedoeld voor

Kenmerken

Kleur

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Your total score